Sos aromat de mustar din: sos de mustar, tarhon, otet. Ingrediente: 2 pahare sos de muştar 3 linguriţe tarhon tocat mărunt 2 linguriţe oţet Mod de preparare: Se amestecă bine toate ingredientele, pana la formarea unui sos omogen. Se poate servi la fripturi.
Sos de smantana cu marar
PrinteazaSos de smantana cu marar din: smantana, piper, sare, praf de usturoi, marar.
- ½ ceasca smântână
- ¼ lingurita piper cu aroma de lamaie
- ¼ linguriță de sare
- 1/8 lingurita praf de usturoi
- 1 lingurita marar proaspat tocat
Mod de preparare:
Într-un castron mic, combinati smântână, piper, sare, praf de usturoi si amestecati bine.
Se adauga mărarul tocat marunt.
Gustați și asezonati cu sare, dacă este necesar.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Sos de unt si patrunjel
Sos de unt si patrunjel din: unt, lamaie, patrunjel, sare. Ingrediente: 50 g unt zeama de la o lămâie pătrunjel verde tocat puţină sare Mod de preparare: Untul se presară cu puţină sare şi se freacă bine, apoi se adaugă puţin câte puţin zeama de lămâie, după care se presară pătrunjelul tocat.
Sos picant cu hasmatuchi
Sos picant cu hasmatuchi din: oua, ulei, mustar, capere, castraveciori, patrunjel, hasmatuchi, sare, suc de lamaie. Ingrediente: 4 gălbenuşuri 200 ml untdelemn o linguriţă muştar 2 linguri capere tocate 5 castraveciori muraţi în oţet o lingură de pătrunjel verde şi hasmaţuchi tocate mărunt sare şi suc de lămâie după gust Mod de preparare: Se freacă gălbenuşurile […]
Sos iute de ardei
Sos iute de ardei din: ardei, rosii, masline, ardei, ulei, otet, zahar, busuioc. Ingrediente: 600 g ardei gras 750 g roşii 150 g rondele de măsline 1-2 ardei iuţi 100 ml ulei de măsline 1 lingură oţet balsamic 150 g zahăr busuioc Mod de preparare: Se taie ardeiul cubuleţe, se opăresc roşiile, se curăţă de […]
Pofta buna!