Hrean la Borcan Tradițional: Rețetă Autentică din: hrean, otet de mere, zahar, sare, apa. Acesta este apreciat pentru aroma sa intensă și picantă, aducând un plus de savoare multor feluri de mâncare, cum ar fi fripturile, salatele sau chiar și sandvișurile. Prin adăugarea unor ingrediente precum oțetul, zahărul și sarea, hreanul își menține nu doar […]
Sos de soia cu legume
PrinteazaSos de soia cu legume din: soia, pasta de rosii, morcov, telina, ulei, ceapa, busuioc, sare, piper.
Ingrediente:
- 100 g soia mărunţită sau cuburi
- 2 cutii mici de pastă de roşii
- 1 morcov
- 1 ţelină mică
- 3 linguri ulei
- 1 ceapă mică
- 1 foaie dafin
- 1 fir de busuioc verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Sos de soia cu legume: Soia se fierbe şi se pasează. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se prăjeşte împreună cu legumele rase.
Când au căpătat culoare aurie, se amestecă cu soia pasată şi se mai prăjesc cinci minute.
Apoi se adaugă pasta de roşii, condimentele şi o cantitate de apă egală cu a compoziţiei de până acum.
lasă la fiert 3-4 ore, la foc mic, şi se completează din când în când cu apă, până când sosul devine moale ca o cremă.
Pofta buna!
Portocale: Beneficii, Rețete Delicioase și Ghidul Complet de Consum
Portocale: Beneficii, Rețete Delicioase și Ghidul Complet de Consum. Portocalele, cunoscute și sub numele științific Citrus sinensis, sunt unele dintre cele mai populare și apreciate fructe din lume, fiind renumite pentru gustul lor dulce-acidulat și pentru conținutul bogat în vitamina C. Să explorăm în detaliu istoria, cultivarea, recoltarea și caracteristicile gustative ale portocalelor. Istoria Origini: […]