Sos spaniol

Printeaza

Sos spaniol din: faina, ulei, zarzavat, ceapa, usturoi, vin, boia, zahar, rosii, ciuperci, cimbru.

Ingrediente:

  • 100 g făină
  • 100 ml ulei
  • 150 g zarzavat
  • 1 ceapa
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 pahar cu vin
  • puţină boia iute
  • zahăr
  • sare
  • 500 g roşii
  • 1/2 l supă
  • 100 g ciuperci
  • cimbru

Mod de preparare:

Faceţi un rântaş slab, din făină şi ulei şi puneţi zarzavatul tăiat.

Lăsaţi să fiarbă încet pe foc domol cu sare, zahăr, cimbru, supă.

Adăugaţi roşiile tăiate în cuburi şi vinul.

După fierbere, se strecoară.

Savurati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.