Sos Tabasco. Sosul Tabasco este un condiment picant celebru și aromat, cunoscut în întreaga lume pentru gustul său unic și pentru legătura sa cu bucătăria cajună și creolă din Louisiana, SUA.
Se comercializează îmbuteliat în sticle, din el folosindu-se doar câteva picături pentru condimentarea mâncărurilor, a cărnii şi a anumitor tipuri de cocktailuri.
Ingredientele principale ale sosului Tabasco includ ardei iuți fermentați (de obicei, specia de ardei Tabasco), o soluție salină și oțet.
Ardeii sunt culeși în stadiu de maturitate, fermentați timp de câteva ani în butoaie de lemn și apoi presați pentru a obține suc, care este amestecat cu oțet și sare.
În concluzie, sosul este un condiment picant popular cu o istorie lungă și un gust distinctiv. Este folosit în bucătăria de pretutindeni pentru a adăuga picant și aromă mâncărurilor și băuturilor.
Cu varietatea sa de arome și niveluri de iuțeală, există o opțiune de sos Tabasco potrivită pentru toate preferințele gustative.
gelatină granulată, suc de roşii, zahăr, sare, gin, sos picant , dovlecei, ţelină, ciuperci,suc de lămâie, piper, busuioc. Ingrediente: 5 g gelatină granulată 250 ml suc de roşii 1 praf zahăr sare 1 cl gin sos picant 100 g dovlecei un fir ţelină 50 g ciuperci 1 lingură suc de lămâie piper […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.