Uleiul de Cătină: Elixirul Sănătății – Proprietăți, Preparare și Utilizări: fucte de catina, ulei. Uleiul de cătină este recunoscut în medicina tradițională și modernă pentru impresionanta sa gamă de beneficii pentru sănătate. Acest “aur lichid” este obținut din fructele sau semințele plantei de cătină, un arbust originar din Europa și Asia. Cu un profil bogat […]
Sos tahini cu mentă
PrinteazaSos tahini cu mentă din: pasta tahini, iaurt natural, miere, zeama de lamaie, usturoi, menta.
Ingrediente:
- 2 linguri pasta tahini
- 2 linguri iaurt natural
- 2 lingurite miere
- Zeama unei lamai
- 1 catel usturoi
- Menta
Mod de preparare:
Sos tahini cu mentă: amestecă 4 linguri de pastă tahini cu 2 linguri de iaurt natural, 2 linguriţe de miere şi zeama unei lămâi.
adaugă l căţel mic de usturoi, zdrobit, o mână mică de mentă tăiată mărunt şi se asezonează după gust.
Este minunat cu frigărui de miel şi pâine caldă.
Savurati!
Ovăz cu Goji din: fulgi de ovaz, lapte, fructe goji, fructe proaspete, miere, scortisoara, seminte. Micul dejun este considerat cea mai importantă masă a zilei, iar un bol de ovăz îmbogățit cu goji și fructe reprezintă combinația ideală pentru a începe ziua plin de energie și nutrienți esențiali. Ovăzul cu goji nu doar că este […]