Sos tartar de casa

Printeaza

Sos tartar de casa din: ridichi, castraveti murati, capere, mustar dijon, maioneza.

Ingrediente: 

  • 100g de ridichi
  • 4 castraveciori muraţi, tocaţi
  • 1 linguriţă de capere
  • 1/2 linguriţă de muştar djion
  • 3 linguri de maioneză

Mod de preparare:

Sos tartar de casa: Dă pe râzătoare sau toacă fin ridichile şi aşază-le pe un prosop curat de bucătărie.

Stoarce-le pentru a înlătura lichidul în exces, apoi amestecă ridichile cu castraveciorii şi caperele.

Adaugă muştarul şi maioneza, amestecă şi asezonează. Serveste, dupa preferinta.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Screaming Eagle – Povestea și Ascensiunea Unui Vin de Legendă

Screaming Eagle – Povestea și Ascensiunea Unui Vin de Legendă. Screaming Eagle, situat în Valea Napa, California, este unul dintre cele mai exclusiviste și scumpe vinuri din lume. Fondat în 1986, acest producător de vin a devenit rapid cunoscut pentru Cabernet Sauvignon-ul său, care se distinge prin calitatea excepțională și producția limitată. Vinurile Screaming Eagle […]

Mâncare de Linte cu Sos de Curry

Mâncare de Linte cu Sos de Curry din: linte verde, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, pasta de curry, turmeric, coriandru, chili, rosii, lapte de cocos, sare, piper. Pătrundeți în inima bucătăriei indiene cu această rețetă de mâncare de linte cu sos de curry, un fel de mâncare plin de savoare, condimente și arome îmbietoare. […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.