Sos tartar cu tarhon

Printeaza

Sos tartar cu tarhon din: maioneza, ceapa, capere, tarhon, sare, usturoi.

Ingrediente:Sos tartar cu tarhon

  • 300 g maioneză de pufuleţi
  • 50 g ceapă
  • 50 g capere sau 1 legătură tarhon
  • 1 linguriţă sare
  • 2-3 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

La maioneză se adaugă ceapa tocată foarte mărunt, după ce mai înainte a fost spălată şi stoarsă de apă. Se mai adaugă condimente şi sare după gust, iar cine doreşte poate adăuga tarhon tocat mărunt sau capere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.