Sos tartar cu vin alb din: faina, margarina, ulei, mustar, vin, zahar, sare, piper.
Ingrediente:
2 lingură de făină
20 g margarină
ulei
muştar
1 pahar vin alb
zahăr
sare
piper
Mod de preparare:
Făina se amestecă cu apă călduţă, se adaugă margarina şi sarea. Se fierb 10 minute. Se ia de pe foc, se răceşte, se adaugă uleiul, muştarul, vinul, sarea, zahărul şi piperul.
Sos tartar cu mustar din: maioneza, mustar, smantana, zahar, sare, otet. Ingrediente: 6 linguri maioneză 2 linguri muştar 2 linguri smântână un praf de zahăr sare şi oţet după gust Mod de preparare: Se amestecă bine toate ingredientele până se omogenizează complet.
Sos tartar cu tarhon din: maioneza, ceapa, capere, tarhon, sare, usturoi. Ingrediente: 300 g maioneză de pufuleţi 50 g ceapă 50 g capere sau 1 legătură tarhon 1 linguriţă sare 2-3 căţei de usturoi Mod de preparare: La maioneză se adaugă ceapa tocată foarte mărunt, după ce mai înainte a fost spălată şi stoarsă […]
Sos tartar cu arpagic din: maioneza, castraveciori acri, arpagic, patrunjel. Ingrediente: 1/2 kg maioneză 1-2 castraveciori acri (în oţet) 10-15 bucăţi arpagic (sau ceapă roşie) pătrunjel verde Mod de preparare: Maioneza trebuie să fie puţin mai subţire. In ea se adaugă castraveciorii tăiaţi cât se poate de fin (cubuleţe cât mai mici), arpagicul tocat […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.