Sos tartar (varianta)

Printeaza

Sos tartar 

Ingrediente:Sos tartar (varianta)

  • 2 gălbenuşuri
  • 1 linguriţă muştar
  • 200 g ulei
  • 1/2 linguriţă oţet sau zeamă de lămâie
  • sare
  • 1 castravete mic în oţet
  • 1 lingură arpagic tocat
  • 1 lingură capere
  • verdeaţă (tarhon şi pătrunjel)

 

Mod de preparare:

Se face sosul maioneză ca mai sus. Se adaugă arpagicul, castravetele în oţet, caperele şi verdeaţa, toate tăiate foarte fin.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.