Sos unguresc

Printeaza

Sos unguresc

Ingrediente:Sos unguresc

  • 2 castraveţi acri (muraţi)
  • 2 linguri smântână
  • 1 lingură făină
  • galbenuşuri
  • sare
  • bulion de carne sau supă instant

 

Mod de preparare:

Tai castraveţii mărunt şi îi pui într-o cratiţă la fiert, împreună cu o lingură de smântână şi o lingură făină subţiată cu bulionul de supă. Amesteci tot timpul.

Pui 2 gălbenuşuri în sosieră şi le freci cu o lingură de smântână.

Freci bine şi torni peste sosul fierbinte, îl dregi cu condimente şi oţet dacă vrei să fie acrişor şi-l serveşti lângă friptură, lângă rasol.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sos de mere unguresc

1 comentariu

  1. acest sos unguresc merge de minune cu friptura. o reteta ft buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.