Sos de unt

Printeaza

Sos de unt

Ingrediente:

  • 50 g făină
  • 25 g unt
  • 2 ceşti bulion de peşte
  • zea­mă de lămîie
  • piper

Pentru dres :

  • 2 gălbehuşuri
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Sos de unt: Pregătim un rîntaş alb, fierbinte. Stin­gem cu bulion de peşte clocotit.

Lăsăm să scadă sosul pînă se îngroaşă ca o smîn­tînă, strecurăm, dregem cu gălbenuşuri şi cu unt, adăugăm, după gust, zeama de lămîie şi piper.

Acest sos se serveşte la rasol de peşte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.