din: scoici, unt, usturoi, unt de arahide, lapte de cocos, suc de lamaie, sos de soia, zahar brun, fulgi de chili, sare, piper, frunze de coriandru. Această rețetă de scoici cu sos de usturoi și unt de arahide combină savoarea mării cu texturi cremoase și […]
Sos de untdelemn cu patrunjel sau tarhon
PrinteazaSos de untdelemn cu patrunjel sau tarhon din: untdelemn, sare, patrunjel sau tarhon, lamaie sau otet.
Ingrediente:
- untdelemn
- sare
- pătrunjel verde sau tarhon
- zeamă de lămâie sau oţet
Mod de preparare:
Sos de untdelemn cu patrunjel sau tarhon: amestecă bine muştarul cu sarea, se adaugă untdelemnul, zeama de lămâie şi verdeaţa (pătrunjel verde-sau tarhon).
sărează după gust.
Acest sos se utilizează la majoritatea salatelor făcute din legume crude, proaspete.
Pofta buna!
Carne de Mistreț la Cuptor cu Sos de Mere
carne de mistret, mere, ceapa, usturoi, vin alb sex, apa, ulei de masline, rozmarin, cimbru, sare, piper, miere, otet balsamic. Descoperiți o rețetă care îmbină tradiția culinară cu gusturile contemporane, transformând un festin vânătoresc într-o capodoperă culinară accesibilă oricui. Carnea de mistreț, cu textura sa […]
Porc la Cuptor cu Mere și Scorțișoară
cotlet de porc, mere, scortisoara, miere, ulei de masline, sare, piper, rozmarin. Descoperă o rețetă inedită care îmbină savoarea cărnii de porc cu dulceața merelor și aroma pătrunzătoare a scorțișoarei, creând un fel de mâncare reconfortant și plin de gust. Această rețetă de porc la cuptor cu […]