Sos de untdelemn cu patrunjel

Printeaza

Sos de untdelemn cu patrunjel din: untdelemn, sare, patrunjel sau tarhon, lamaie sau otet.

 

Ingrediente:

  • untdelemn
  • sare
  • pătrunjel verde sau tarhon
  • zeamă de lămâie sau otet

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine muştarul cu sarea, se adaugă unt­delemnul, zeama de lămâie şi verdeaţa (pătrunjel verde sau tarhon). Se sărează după gust.

Acest sos se utilizează la majoritatea salatelor făcute din legume crude, proaspete.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.