Sos vanatoresc

Printeaza

Sos vanatoresc

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Sos vanatoresc

  • sos de roşii
  • 1/2 ceaşcă zeamă de vînat
  • 1/2 ceaşcă vin
  • 100 g ciuperci

 

Mod de preparare:

Pregătim un sos de roşii în care adăugăm zeamă de vînat, ciuperci tăiate şi vin alb şi îl fierbem pînă scade.

Strecurăm şi adăugăm ciuperci tăiate feliuţe şi înăbuşite în zeama lor.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.