Sos verde de spanac

Printeaza

Sos verde de spanac

Ingrediente:Sos verde de spanac

  • 200 g spanac
  • 1 ceaşcă maio­neză
  • sare
  • facultativ usturoi

 

Mod de preparare:

Fierbi spanacul, îl treci prin maşina de tocat şi îl laşi la scurs în sită. Când se răceşte şi este bine scurs îl amesteci cu o ceaşcă de maioneză şi potriveşti de sare.

După gust, poţi pune usturoi. Cei care ţin post pot folosi maioneza de post, făcută din pufuleţi, ţelină, fasole, cartofi etc.

Sos verde de spanac

Sos verde de spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.