Sos de verdeata cu usturoi

Printeaza

Sos de verdeata cu usturoi din: usturoi, frunze de menta, frunze de patrunjel, frunze de busuioc, capere, ulei de masline, coaja de lamaie, suc de lamaie, sare, piper.

retete

Ingrediente:

  • 1 catel usturoi
  • Cateva frunze menta
  • Cateva frunze patrunjel
  • Cateva frunze busuioc
  • 1 lingura capere
  • 60 ml ulei de masline
  • Coaja si sucul de la 1/2 lamaie
  • Sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Puneti verdeata, caperele si usturoiul pe tocator si tocati impreuna.

Transferati intr-un bol, adaugati ulei de masline, sucul si coaja de lamaie si asezonati, dupa gust.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Sos de branza cu verdeata

Sos de branza cu verdeata din: crema de branza, fasole, ceapa verde, nasturel, maioneza, ierburi aromate, sare, piper, legume proaspete. Ingrediente:  225 gr crema de branza 400gr fasole din conserva 1 legatura ceapa verde 50gr nasturel, tocat 4 linguri maioneza 3 linguri ierburi aromate sare si piper nasturel si legume proaspete pentru servire   Mod […]

sosuri

Sos de hrean cu smantana si verdeata

Sos de hrean cu smantana si verdeata din: smantana, patrunjel, hrean, lamaie, sare. Ingrediente: 1 ceaşcă smântână 1 ceşcuţă frunze de pătrunjel 3 linguri hrean ras 5 linguriţe zeamă de lămâie 1 ceşcuţă smântână bătută 1 linguriţă sare   Mod de preparare: Se amestecă bine în mixerul pentru sucuri toate ingredientele, exceptând smântână, obţinându-se o  […]

 

Sos de iaurt gras

Sos de legume si verdeata

Sos de legume si verdeata din: morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, unt, faina, verdeata, dafin. Ingrediente: 1,5 l supă de carne 300 g morcovi 250 g pătrunjel rădăcină 200 g păstârnac 50 g ţelină 50 g unt 100 g făină 1 legătură verdeaţă foi de dafin   Mod de preparare: Se pregăteşte mai întâi supa de […]

Sos picant de rosii cu masline

Sos simplu de rosii cu verdeata

Sos simplu de rosii cu verdeata din: rosii, ceapa, unt, verdeata, zaharina, sare. Ingrediente: 1 kg roşii proaspete sau 100 g bulion 500 g ceapă 2,5 l supă de carne 200 g unt 2 legături verdeaţă 5 g zaharină sare   Mod de preparare: Se zdrobesc roşiile cu puţină sare şi se pun la fiert […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.