Omletă cu Rucola și Ciuperci din: oua, rucola, ciuperci, ulei de masline, branza feta, sare, piper. Începeți ziua cu o opțiune de mic dejun sănătoasă și delicioasă: omleta cu rucola și ciuperci. Această rețetă nu este doar bogată în proteine, dar și plină de arome și texturi care vă vor satisface papilele gustative. Perfectă pentru […]
Sos de vin cu suc de rosii
PrinteazaSos de vin cu suc de rosii din: suc de rosii, vin, unt, zahar, nucsoara, sare.
Ingrediente:
- 1 pahar suc de roşii
- o linguriţă rasă zahăr
- o linguriţă unt
- un pahar vin
- puţină nucşoară rasă
- sare
Mod de preparare:
Sos de vin cu suc de rosii: Sucul de roşii se prepară din patru-cinci roşii bine coapte, fierte câteva minute şi trecute prin sită, sau se cumpără din comerţ.
pune la fiert sucul de roşii cu zahărul şi, după ce scade bine, se ia vasul de pe foc, se adaugă untul, vinul, nucşoara şi se potriveşte de sare.
fierbe din nou descoperit, la foc mic, până se obţine un sos potrivit de gros.
serveşte rece la budinci şi sufleuri.
Savurati!
Shakshuka Vegan: Deliciul Proteic Perfect
Shakshuka Vegan: Deliciul Proteic Perfect din: tofu, rosii in suc propriu, ceapa, ardei gras, usturoi, chimen, boia, paprika afumata, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Explorați savoarea și nutrienții în această rețetă de shakshuka vegan, o reinterpretare creativă a clasicului fel de mâncare din Orientul Mijlociu. Înlocuind ouăle cu tofu, această versiune vegană păstrează toate […]