Sos vinegreta

Printeaza

O reteta simpla de sos vinegreta cu ulei, mustar, otet, sare, ceapa verde, marar, patrunjel, capere si tarhon.

Ingrediente:Sos vinegreta

  • 50 g ulei
  • o linguriţă muştar
  • o lingură oţet
  • sare
  • un fir de ceapă verde
  • o legătură mărar
  • o legătură pătrunjel
  • 20 g capere
  • o legătură tarhon

 

Mod de preparare:

Ceapa, verdeaţa şi caperele se taie mărunt şi se amestecă împreună cu muştarul, uleiul, oţetul, sare şi piper. Se recomandă a fi servit la rasol, cap şi picioare de viţel şi de porc ş.a.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.