Sos Worcester

Printeaza

Sos Worcester din: vin, ardei, boia, piper, sare, nucsoara, ienibahar.

Ingrediente:Sos Worcester

  • 1/2 l vin roşu
  • 1 ardei iute uscat
  • 1/4 linguriţă boia iute
  • 10 g piper măcinat
  • 10 g ienibahar
  • 2 cuburi mici din concentrat de vită
  • 1/2 pahar de apă
  • sare
  • nucşoară rasă

Mod de preparare:

Intr-un vas, puneţi toate ingredientele enumerate mai sus, mai puţin nucşoara. Puneţi vasul pe foc mic şi, după 1 minut de fierbere, daţi-l la o parte.

Lăsaţi-l apoi la decantat 24 de ore.

După aceea strecuraţi lichidul printr-o sită deasă, adăugaţi nucşoara rasă, omogenizaţi amestecul apoi puneţi-l în sticle mici, închise la culoare, pe care le astupaţi cu dopuri.

Păstraţi acest sos la frigider.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.