Sos de zmeura sau de fragi

Printeaza

Sos de zmeura sau de fragi

Ingrediente:

  • 1 pahare zmeură sau fragi
  • 1/2 pahar de vin
  • 1 pahar zahăr
  • 2 linguriţe făină de cartofi
  • apă

 

Mod de preparare:

Strivim zmeura sau fragii cu o lingură, îi stoarcem într-un tifon, amestecăm su­cul cu vinul, turnăm apă ca să avem în totul 2/2 pahare de compoziţie, adău­găm zahărul şi făina de cartofi desfăcute în apă şi punem totul la fiert.

Servim la budinci, orez cu lapte, griş cu lapte sau alte dulciuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.