Sosuri reci pentru gustari: Tartar

Printeaza

Tartar din: pua, ulei, mustar, otet, castravete in otet, patrunjel, sare.

Ingrediente:tartar

  • 2 gălbenuşuri
  • 10 linguri de ulei
  • o linguriţă de muştar
  • o lingură de oţet
  • un castravete în oţet
  • pătrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Se face o maioneză obişnuită, frecând gălbenuşurile, de la început, cu muştarul.

Se adaugă uleiul, picătură cu picătură, până când maioneza este bine legată. La sfârşit se adaugă oţetul, castravetele tăiat cubuleţe mici, sarea şi pătrunjelul fin tocat.

Se serveşte cu rasol de peşte sau came, sparanghel, conopidă fiartă, cartofi sote, roşii umplute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.