Sosuri: Sos tartar

Printeaza

O reteta de sos tarta din: capere, castraveti, maioneza si patrunjel. Adăugaţi la maioneză capere şi castraveţi muraţi, pentru a obţine un sos care însoţeşte perfect peştele pane.

Ingrediente: Sos tartar

  • 25 g capere, scurse şi tăiate fin
  • 50 g castraveţi muraţi, scurşi, tăiaţi mărunt
  • 250 g maioneză de casă sau maioneză cumpărată, de bună calitate
  • o lingură de pătrunjel proaspăt, mărunţit

 

Mod de preparare:

Intr-un vas mic, amestecaţi caperele şi castraveţii muraţi cu maioneza. Adăugaţi pătrunjel, după gust. Puteţi servi sosul imediat sau îl puteţi acoperi cu o folie de plastic, refrigerându-l 30 de minute înainte de servire. Serviţi sosul cu peşte pe grătar sau prăjit.

Puteţi încerca să adăugaţi, după gust, zeamă de lămâie, haşme tocate fin, sau arpagic mărunţit.

 Sos tartar

 Sos tartar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.