Sote de berbec

Printeaza

Sote de berbec din: carne de berbec, untura, ceapa, cimbru, bulion, vin.

Ingrediente:

  • 1 kg carne macra de berbec
  • 1 lingura de untura
  • 4 cepe
  • cimbru
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1/2 pahar vin

 

Mod de preparare:

Sote de berbec: taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu o lingura de untura, cu ceapa taiata felii subtiri, piper, sare, cimbru si un pahar apa.

lasa sa fiarba pina ce scade apa si carnea incepe sa se prajeasca.

adauga bulion de rosii, se amesteca si cind carnea s -a prajit se stinge cu vin indoit cu apa.

continua fierberea pana sosul se ingroasa putin.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Vinete Pane Crocante la Air Fryer cu Sos Marinara

Vinete Pane Crocante la Air Fryer cu Sos Marinara – Rețeta Ușoară și Sănătoasă. Sunt o opțiune delicioasă și mai sănătoasă pentru cei care iubesc mâncarea crocantă, dar doresc să reducă uleiul din preparate. Gătitul în air fryer păstrează textura crocantă, iar sosul marinara adaugă un gust bogat și savuros. Este o rețetă ideală pentru […]

Fondue de Brânză Gouda

Fondue de Brânză Gouda – un preparat rafinat și reconfortant, ideal pentru a fi împărtășit cu prietenii sau familia la o masă relaxantă. Cu o textură cremoasă și un gust bogat, acest fondue aduce pe masă savoarea brânzei Gouda maturată, transformând-o într-o experiență culinară de neuitat. Servit cu pâine crocantă, legume sau chiar fructe, fondue-ul […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.