Sote de ciuperci cu ardei iute

Printeaza

Sote de ciuperci cu ardei iute din: vin alb, ulei, ciuperci, usturoi, ardei iute, sare, piper.

Ingrediente:Sote_de_ciuperci_cu_ardei_iute

  • 50 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • 500 g ciuperci albe proaspete
  • 1/2 capatana usturoi
  • 1/2 ardei iute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală ciupercile si se taie doar puţin din picioruşul care a stat în pământ. Apoi se taie ciupercile doar în două, dacă nu sunt mari, sau în patru, dacă sunt mai mari.

Se feliază şi căţeii de usturoi, iar jumă­tate de ardei iute se pune tăiată în ulei.

Se adaugă usturoiul si ciupercile. Se presară sare şi piper şi se călesc cât să-şi lase apa în jur de 5 minute.

Apoi, se adaugă vinul şi se mai lasă 5 minute pe foc.

Sote de ciuperci cu ardei iute

Sote_de_ciuperci_cu_ardei_iute

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delia Vranceanu

    Sa nu exagerati cu ardeiul iute in soteul asta 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.