Sote de ciuperci cu cimbru, rozmarin si frigarui de pui
PrinteazaSote de ciuperci cu cimbru, rozmarin si frigarui de pui din: ciuperci, unt, ulei, cimbru, rozmarin, vin alb, verdeata, sare, piper, frigarui de pui.
- 400 g ciuperci la cutie
- 25 g unt
- o lingură ulei
- o crenguţă cimbru
- o linguriţă rozmarin
- 200 ml vin alb sec
- verdeaţă după gust
- sare
- piper
- 4 frigărui de pui
Mod de preparare:
Ciupercile se trec printr-un jet rapid de apa si se feliaza daca sunt prea mari.
Se pun într-un vas untul si uleiul si se pun ciupercile cu rozmarinul si cimbrul. Se lasa 5 minute.
Se pune vinul, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă la fiert să scadă vinul.
Se pune, la final, verdeaţă, după gust, şi se servesc ca şi garnitură alături de frigăruile de pui.
Sote de ciuperci cu cimbru, rozmarin si frigarui de pui
Pofta buna!