Sote de ciuperci cu cimbru, rozmarin si frigarui de pui

Printeaza

Sote de ciuperci cu cimbru, rozmarin si frigarui de pui din: ciuperci, unt, ulei, cimbru, rozmarin, vin alb, verdeata, sare, piper, frigarui de pui.

Ingrediente:Sote_de_ciuperci_cu_cimbru_rozmarin_si_frigarui_de_pui

  • 400 g ciuperci la cutie
  • 25 g unt
  • o lingură ulei
  • o crenguţă cimbru
  • o linguriţă rozmarin
  • 200 ml vin alb sec
  • verdeaţă după gust
  • sare
  • piper
  • 4 frigărui de pui

 

Mod de preparare:

Ciupercile se trec printr-un jet rapid de apa si se feliaza daca sunt prea mari.

Se pun într-un vas untul si uleiul si se pun ciupercile cu rozmarinul si cimbrul. Se lasa 5 minute.

Se pune vinul, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă la fiert să scadă vinul.

Se pune, la final, verdeaţă, după gust, şi se servesc ca şi garnitură alături de frigăruile de pui.

Sote de ciuperci cu cimbru, rozmarin si frigarui de pui

Sote_de_ciuperci_cu_cimbru_rozmarin_si_frigarui_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.