Sote de ciuperci de pădure cu roşii

Printeaza

Sote de ciuperci de pădure cu roşii din: ciuperci, ceapa verde, usturoi, rosii, ulei de masline, sare, piper alb si rozmarin.

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci de padure asortate
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde sau 2 fire de praz
  • 400 g rosii bine coapte
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb macinat
  • 1 lingurita rozmarin

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile foarte bine, le cureţi (foloseşti şi codiţele) şi le tai fideluţă. Ceapa şi usturoiul sau prazul le toci şi le căleşti în ulei. Adaugi ciupercile şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Prăjeşti totul până scade toată zeama lăsată de ciuperci. Adaugi roşiile decojite şi tăiate cuburi şi mai laşi să scadă bine. La urmă, presari rozmarinul. Acest preparat se poate servi foarte bine cu caşcaval pane sau cu ouă răscoapte.

Sote de ciuperci de pădure cu roşii

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesanta rau reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.