Sote de ciuperci – reteta simpla si gustoasa

Printeaza

Sote de ciuperci – reteta simpla si gustoasa din: unt, ulei, ciuperci, sare, piper

Ingrediente:

  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • 250gr ciuperci, feliate subtire
  • Sare si piper

 

Mod de preparare:

Topiti untul si incalziti uleiul intr-o tigaie. Incorporati ciupercile si sotati, amestecand frecvent, timp de 5-7 minute.

Asezonati cu sare si piper si serviti.

Sote-ul se poate servi cu friptura si se poate adapta dupa gustul fiecaruia, adaugand sau renuntand la anumite ingrediente.

Sote de ciuperci – reteta simpla si gustoasa

3 portii, fiecare contine

  • 4gr carbohidrati
  • 1gr fibra
  • 2gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Sote de miel cu ciuperci și sos

Sote de miel cu ciuperci și sos din: carne de miel, ciuperci, unt, sare, piper, faina, vin, orez, supa de carne, patrunjel verde, ceapa, dafin, frunze de telina, boia dulce, cuisoare. Ingrediente: 1 kg carne de miel 200 g ciuperci 75 g unt sare piper măcinat 70 g făină 100 ml vin 150 g orez […]

Sote de ciuperci cu rucola

Sote de ciuperci cu rucola

Sote de ciuperci cu rucola din: ciuperci, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, sare, patrunjel, busuioc, cimbru, apa, malai, unt, branza, rucola. Ingrediente:  1 kg ciuperci 1 lingura ulei de masline 1 lingura otet balsamic 2 catei de usturoi, zdrobit ¼ linguriță de sare ½ linguriță pătrunjel uscat ½ linguriță busuioc uscat 1 lingurita cimbru […]

Sote de ciuperci cu mamaliga

Sote de ciuperci cu mamaliga

Sote de ciuperci cu mamaliga din: ciuperci, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, sare, patrunjel, busuioc, cimbru, apa, malai, unt, branza, rucola. Ingrediente:  1 kg ciuperci 1 lingura ulei de masline 1 lingura otet balsamic 2 catei de usturoi, zdrobit ¼ linguriță de sare ½ linguriță pătrunjel uscat ½ linguriță busuioc uscat 1 lingurita cimbru […]

 

Ciuperci salbatice la tigaie cu usturoi

Ciuperci sote la tigaie

Ciuperci sote la tigaie din: ciuperci, lamaie, ceapa, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg ciuperci mici o lămâie 2 cepe 2 căţei usturoi o lingură pătrunjel tocat 100 ml ulei sare piper   Mod de preparare: Se curăţă ciupercile şi se taie felii cât se poate de subţiri. Se încinge uleiul într-o tigaie, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.