Sote de ciuperci şi spanac

Printeaza

Sote de ciuperci si spanac din: ciuperci, ulei de masline, usturoi, spanac, zeama de lamaie si coaja de lamaie.

Ingrediente:

  • 200 g ciuperci portobello (brune). taiate felii
  • 200 g ciuperci de cultura, taiate felii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 500 g spanac
  • zeama si coaja rasa de la 1/2 lamaie

 

 

Mod de preparare:

Intr-un vas larg prăjeşte ciupercile în ulei 10 min până când se rumenesc şi lichidul se absoarbe. Adaugă usturoiul 2 min.

Pune spanacul şi amestecă ţinând pe foc până când frunzele se pătrund.

Adaugă zeama şi coaja rasă de lămâie şi amestecă.

 

Sote de ciuperci şi spanac

Sote_de_ciuperci_si_spanac

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Perfect sote-ul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.