Sote de ciuperci

Printeaza

Sote de ciuperci din: paine, ciuperci, ceapa, usturoi, oua, lapte, smantana, unt, patrunjel, ulei, sare.

 

Sote_de_ciuperci

Ingrediente:

  • 5 felii de paine
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 20 ml lapte
  • 2-3 linguri cu smantana
  • 1 lingura cu unt
  • 2 legaturi de patrunjel
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte ciupercile cu ceapa şi usturoiul zdrobit. Potriveşte de sare şi presară pătrunjel tocat fin.

Aşază feliile de pâine într-un vas uns cu unt. Pune ciupercile şi toar¬nă oul bătut cu sare, smântână şi lapte.

Lasă la cuptor 30 de minute.

 

Sote de ciuperci

Sote_de_ciuperci

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.