Sote de ciuperci cu usturoi

Printeaza

Sote de ciuperci cu usturoi din: ciuperci mari, unt, usturoi, lamaie, sare, piper, patrunjel.

 

Ingrediente:

  •  un kg ciuperci mari
  •  125 g unt
  •  5 căţei usturoi
  •  2 lămâi
  •  pătrunjel tocat
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Pe măsură ce se curăţă, ciupercile se pun în apă rece cu suc de lămâie. Apoi se taie cuburi mari.

Se spală, se usucă si se pun la călit în 50 g unt si apoi se adaugă sucul de la o jumătate de lămâie.

Se lasă pe foc până ce se evaporă apa pe care o lasă si apoi se pun restul de unt si usturoiul feliat.

Se scutură tigaia cu ciuper­cile si, după 35 de minute, se verifică dacă sunt făcute, se rectifică de sare si piper si se aduc la masă cu pătrunjel.

 

Sote de ciuperci cu usturoi

Sote_de_ciuperci_cu_usturoi

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Si dupa ce mananci soteul asta pleci la munca :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.