Sote de ciuperci cu vin
PrinteazaSote de ciuperci cu vin din: ciuperci, unt, ulei, cimbru, rozmarin, vin alb, verdeata, sare, piper, frigarui de pui.
- 400 g ciuperci la cutie
- 25 g unt
- o lingura ulei
- o crenguta cimbru
- o lingurita rozmarin
- 200 ml vin alb sec
- verdeata dupa gust
- sare
- piper
- 4 frigarui de pui
Mod de preparare:
Ciupercile se trec printr-un jet rapid de apă şi se feliază dacă sunt prea mari. Se pun într-un vas untul şi uleiul şi se pun ciupercile cu rozmarinul si cimbrul. Se lasă 5 minute. Se pune vinul, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă la fiert să scadă vinul.
Se pune, la final, verdeaţă, după gust, Si se servesc ca şi garnitură alături de frigăruile de pui.
Sote de ciuperci cu vin
Pofta buna!