Sote de ciuperci pleurotus

Printeaza

Sote de ciuperci pleurotus din: fasole, ciuperci, bicarbonat, usturoi, ulei.

Ingrediente:Sote de ciuperci pleurotus

  • 500 g fasole
  • 4 ciuperci pleurotus
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 2-3 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fasolea curăţată se pune la fiert în apă cu bicarbonat şi sare. Se lasă 15 minute. Ciupercile feliate se pun în tigaie fără ulei şi se lasă 10 minute până se evaporă apa.

Se încinge uleiul în tigaie şi se pune fasolea.

Se adaugă usturoiul si ciupercile şi se mai lasă circa 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.