Sote de conopidă cu morcovi si telină
PrinteazaSote de conopidă cu morcovi si telină din: conopida, morociv, telina, ulei, sare, condimente, patrunjel.
- 1 conopidă mică
- 3-4 morcovi
- 1 ţelină potrivită
- ulei
- sare
- condiment cu gust de legume
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Speli conopida, o desfaci în bucheţele, apoi cureţi morcovii şi ţelina şi tai morcovii bastonaşe, iar ţelina cubuleţe.
Căleşti legumele în puţin ulei şi după 1-2 minute torni 2 căni de supă preparată cu condiment cu gust de legume sau 2 căni de apă fiartă, potriveşti de sare şi laşi totul să fiarbă înăbuşit 20-30 de minute, pe foc mic.
După ce legumele au fiert, dai mâncarea deoparte şi presari pătrunjelul tăiat fin. Şi mărarul îi va da un gust foarte bun.
Sote de conopidă cu morcovi si telină
Poftă bună!