Sote de dovlecei cu rosii

Printeaza

Sote de dovlecei

Ingrediente:Sote de dovlecei cu rosii

  • 1 kg dovlecei foarte cruzi
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 roşii

 

Mod de preparare:

Dovleceii se spală, se curăţă de cotoare şi se fierb în apă clocotită cu sare, atât cât să-i acopere.

Când sunt fierţi şi bine scăzuţi, se opreşte focul, se adaugă uleiul şi se mixează. Se aşază compoziţia pe un platou şi se garniseşte cu felii de roşii şi pătrunjel.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.