Sote de dovlecei cu sos de rosii

Printeaza

Sote de dovlecei cu sos de rosii din: ulei de masline, ceapa, usturoi, dovlecei, rosii, pasta de tomate, sare si piper.

Ingrediente: Sote de dovlecei cu sos de rosii

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 catel usturoi, tocat
  • 4 dovlecei, feliati subtire
  • 1 cutie de 400gr rosii, tocate
  • 2 rosii, curatate de coaja si seminte si maruntite
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul intr-o cratita, adaugati ceapa si usturoiul si sotati 5 minute. Adaugati dovleceii si mai gatiti 5 minute. Incorporati rosiile si pasta de tomate.

Amestecati bine si gatiti 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.