Sote de ficat de porc
Printeaza
- un kg ficat de porc
- 5 cepe
- două linguri de bulion
- o lingură de pastă de ardei gras
- 200 ml ulei
- o lingură de făină
- 100 ml vin
- sare şi piper
Mod de preparare:
Curăţaţi ceapa, spălaţi-o şi tăiaţi-o peştişori. Căliţi-o în jumătate din cantitatea de ulei, iar când devine sticloasă puneţi pasta de ardei, o jumătate de cană de apă caldă, piper şi sare.
Lăsaţi la înăbuşit la foc mic timp de 15 minute. Tăiaţi ficatul în felii de un centimetru, daţi-l prin făină şi prăjiţi-l uşor, în alt vas cu cealaltă jumătate de ulei, cât să fie moale.
Adăugaţi ceapa înăbuşită, bulionul şi vinul. Mai fierbeţi timp de cinci minute. Serviţi fierbinte cu salată.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- sote de ficat de porc
- sote de ficat