Sote de legume la tavă

Printeaza

O reteta delicioasa de sote de legume din:cartofi, morcovi, ardei gras rosu, ceapa, fasole verde, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Retete_RestauranteDeLux.ro

  • 5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras roşu
  • 2 cepe
  • 200 g fasole verde la  conservă
  • 2-4 linguri cu ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui la fiert în coajă. Dai morcovul pe râzătoare, tai ardeiul fâşii, apoi le căleşti puţin cât să se înmoa­ie.

Scoţi cartofii din apă când sunt aproape fierţi, apoi îi tai felii. într-o tavă unsă cu ulei, pui cartofii, legumele călite şi fasolea păstăi.

Tai ceapa peştişori şi o adaugi peste legume. Stropeşti cu ulei de măsline, condimentezi cu sare şi piper şi bagi tava la cuptor pentru 20 de minute, la foc potrivit.

Serveşti sote-ul asor­tat cu salată de sezon sau salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.