Sote de maruntaie

Printeaza

Sote de maruntaie

Ingrediente:Sote de maruntaie

  • ficat, inimă, plămâni de porc
  • 4 cepe mari
  • un vârf de cuţit boia de ardei
  • 1 linguriţă sare

 

Mod de preparare:

Speli bine măruntaiele şi le tai în bucăţele mici. Ceapa tăiată solzi o rumeneşti, apoi adaugi măruntaiele, boiaua şi sarea.

Le prăjeşti înăbuşit, amestecând din când în când să nu se ardă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.