Sote de mazare

Printeaza

Sote de mazare din: mazare, unt, patrunjel verde, zahar.

Ingrediente:Sote de mazare

  • 250 g mazăre
  • 50 g unt
  • o linguriţă pătrunjel verde tocat
  • 2 bucăţi zahăr

 

Mod de preparare:

Mazărea spălată se fierbe în apă clocotindă cu sare. După ce a fiert, se scurge de apă. Intr-o tijgaie se arde zahărul, se stinge cu puţină apă, apoi se pum mazărea, untul, pătrunjelul, spălat, tocat şi se fierbe totul, acoperit, timp de cinci-zece minute.

Se serveşte cald.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.