Sote de pui cu ardei

Printeaza

Sote de pui cu ardei

Ingrediente:Sote de pui cu ardei

  • 1 pui
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri de untdelemn fin
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita mustar picant
  • 2 linguri vermut
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie puiul bucati. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca de metal si se rumenesc
bucatile de carne la foc iute.

Se curata ceapa si se taie felii, se adauga la bucatile de pui si se rumeneste si ea. Se curata ardeiul de seminte si nervuri, si se taie patratele cam de 2 cm.

Cand carnea si ceapa s-au rumenit, se adauga ardeiul, se presara zaharul, se sareaza si se pipereaza.
Se acopera tigaia cu un capac si se pune la fiert circa 30 de minute, scuturand din cand in cand
cratita.

Se amesteca mustarul, vermutul si smantana, se toarna in cratita, se amesteca cu carnea, ceapa si ardeii si se mai lasa la fiert (foc mic) inca 5 minute. Se serveste cald.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Iese foarte bun. Imi place si sosul cu mustar picant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.