Sote de sparanghel cu parmezan

Printeaza

Sote de sparanghel cu parmezan din: sparanghel, oua, ulei de masline, suc de lamaie, capere, parmezan.

Ingrediente: Sote de sparanghel cu parmezan

  • 1 legatura sparanghel
  • 3 ouă
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 2 linguri capere
  • 2 linguri parmezan ras

 

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie mare, aduceți 6 cesti de apă, presarati sare si aduceti la fierbere. Se fierbe sparanghelul cu 3-4 minute. Scoateți într-un castron cu apă cu gheață.

Fierbeti oualele, apoi se curata si se maruntesc. Se amestecă ulei și suc de lămâie. Adăugați capere, zdrobite. Se toarna peste sparanghel. Se adauga ouălele.

Presați parmezanul deasupra si serviti imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.