Sote de varza de Bruxelles cu smantana

Printeaza

Sote de varza de Bruxelles cu smantana din: varza de Bruxelles, smantana, unt, sare.

Ingrediente:Sote de varza de Bruxelles cu smantana

  • 600 g varză de Bruxelles
  • 60 ml smântână
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Verzele de Bruxelles se curăţă de foile de prisos ca şi de cotoare, se spală şi se pun la fiert în apă clocotită, sărată, timp de un sfert de oră. Se scot, se scurg şi se servesc fierbinţi, cu unt deasupra şi smântână.

Se mai pot asezona cu mărar verde tocat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.