Sote de vinete cu usturoi

Printeaza

Sote de vinete cu usturoi din: vinete, ulei, usturoi, piper, patrunjel, oregano.

Ingrediente:Sote de vinete cu usturoi

  • vinete
  • ulei
  • usturoi tăiat
  • piper
  • pătrunjel
  • oregano

 

Mod de preparare:

Tăiaţi vinetele în felii. Lăsati-le să se odihnească câteva ore ca să se scurgă.

Aveţi grijă să le ştergeţi înainte de a le pune la prăjit în ulei 2 minute. Adăugaţi apoi usturoiul tăiat fin, piper, puţin pătrunjel, puţin oregano.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.