Sote din carne de vită picant cu garnitură de cartofi natur

Printeaza

Sote din carne de vită picant cu garnitură de cartofi natur

Ingrediente:Sote din carne de vită picant cu garnitură de cartofi natur

  • 800 g came de vacă
  • 60 g unt sau ulei
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • cayenn sau boia iute
  • 300 g castraveţi muraţi
  • 1 lingură de bulion pastă
  • 300 g roşii
  • 600 g cartofi
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea se taie cuburi mai mari, se sărează puţin şi se înăbuşă în unt sau ulei cu ceapa tocată, cu boiaua şi cu piperul.

Se stinge cu puţină supă sau apă, apoi se adaugă bulionul, castraveţii muraţi tăiaţi cuburi mici şi roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate.

Se fierb circa o oră. Separat se servesc cartofi natur (cartofi fierţi în apă cu puţină sare, peste care se pune pătrunjel).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.