Tarte cu Ceapa Rosie si Blat Crocant din: aluat de tarta, ceapa rosie, ulei de masline, zahar brun, otet balsamic, sare, piper, branza de capra, rozmarin. Tarta cu ceapă roșie este un preparat tradițional francez cu rădăcini adânci în bucătăria franțuzească. Aromele dulci și caramelizate ale cepei se combină perfect cu textura crocantă a blatului […]
Sote din carne de vită picant cu garnitură de cartofi natur
PrinteazaSote din carne de vită picant cu garnitură de cartofi natur
Ingrediente:
- 800 g came de vacă
- 60 g unt sau ulei
- 3 cepe
- sare
- piper
- cayenn sau boia iute
- 300 g castraveţi muraţi
- 1 lingură de bulion pastă
- 300 g roşii
- 600 g cartofi
- 1 legătură de pătrunjel
Mod de preparare:
Sote din carne de vită picant cu garnitură de cartofi natur: Carnea se taie cuburi mai mari, se sărează puţin şi se înăbuşă în unt sau ulei cu ceapa tocată, cu boiaua şi cu piperul.
stinge cu puţină supă sau apă, apoi se adaugă bulionul, castraveţii muraţi tăiaţi cuburi mici şi roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate.
fierb circa o oră. Separat se servesc cartofi natur (cartofi fierţi în apă cu puţină sare, peste care se pune pătrunjel).
Pofta buna!
Rețeta Tradițională de Brânzoaice
Rețeta Tradițională de Brânzoaice din: faina, drojdie, zahar, la[pte, unt, galbenusuri, sare, coaja de lamaie, branza de vaci, stafide, esenta de vanilie. Brânzoaicele, uneori numite și poale-n brâu, sunt un desert tradițional românesc profund îndrăgit, ce îmbină gustul bogat de brânză dulce cu un aluat fraged și aromat. Această rețetă vă va ghida pas cu […]