Sote de dovlecei

Printeaza

Sote de dovlecei

Ingrediente:

  • 1 kg dovlecei
  • 100 g unt
  • sare
  • pătrunjel verde
  • piper

 

Mod de preparare:

Sote de dovlecei: Alegi dovlecei tineri şi îi razi uşor de coajă, îi speli, îi tai rondele şi îî pui la fiert în apă clocotită cu sare, atât cât să-i acopere.

Când sunt fierţi, îi strecori şi îi rumeneşti puţin în unt.

Presari pătrunjel verde, pui sare după gust şi facultativ piper.

Este o mâncare gustoasă, cu puţine calorii!

 

 

Pofta bună!

 

 

 

Incoming search terms:

  • sote de dovlecei

1 comentariu

  1. As face si eu sote de morcovi; imi place.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.