Sote de legume cu patrunjel

Printeaza

Sote de legume cu patrunjel din: fasole păstăi, cartofi, rsoii, ulei, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 200 g fasole păstăi
  • 5 cartofi
  • 2 roşii tari
  • 2 linguri ulei
  • puţin pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fasolea şi cartofii se pun la fiert, sepa­rat, în apă cu un praf de sare. După ce au fiert, se lasă la scurs foarte bine.

In tigaia cu ulei se pun la călit roşiile tăiate felii şi se lasă 1-2 minute.

Se adaugă cartofii şi fasolea si se mai lasă împreună 3 minute.

Se potriveşte de sare şi piper, se pune pătrunjel fin tocat şi se serveşte.

Sote de legume cu patrunjel

Sote_de_legume_cu_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.