Sote de mazare in unt

Printeaza

Sote de mazare in unt din: unt si mazare. Este o sursă excelentă de proteine vegetale, fibre dietetice, vitamine și minerale.

Beneficii pentru sănătate:

Conține vitaminele A, C, K, B1, B2, B3, B6, acid folic, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu și zinc.

  • Mazărea este benefică pentru digestie datorită conținutului său ridicat de fibre.
  • Ajută la menținerea sănătății inimii, datorită conținutului de potasiu și magneziu.
  • Protejează sănătatea ochilor datorită conținutului de vitamina A.
  • Contribuie la menținerea nivelului de glucoză din sânge, fiind utilă în dieta persoanelor cu diabet.
  • Are proprietăți antioxidante datorită conținutului de vitamina C și alte fitonutrienți.

 

 

Ingrediente:

  • 4 linguri unt
  • 450gr mazare

 

Mod de preparare:

Topiti untul si incorporati mazarea. Sotati cateva minute.

3 portii, fiecare contine

  • 9r carbohidrati
  • 3gr fibra
  • 3gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Pipote cu smantana

Tocanita de vitel cu mazare sote si sos de ciuperci

Tocanita de vitel cu mazare sote si sos de ciuperci din: carne de vitel, praz, ceapa, arpagic, ardei, sare, piper, ulei, boia, patrunjel, mazare, marar, ciuperci, branza topita, smantana, cascaval, concentrat de legume. Ingrediente: Pentru tocăniţa: 1 kg carne de viţel 1 praz mare, întreg 2 cepe mari 10 bucăţi arpagic 1 ardei gras roşu […]

 

Sote de mazare cu morcovi si hasmatuchi

Sote de mazare cu morcovi si hasmatuchi din: morcovi ca­rote, mazare, salata verde, ceapa, unt, zahar, patrunjel verde, zahar, patrunjel vrede, hasmatuchi. Ingrediente: 1 kg morcovi ca­rote 2 kg mazăre 2 salate verzi 100 g cea­pă 100 g unt 100 g zahăr 2 legături pătrunjel verde hasmatuchi Mod de preparare: Morcovii curăţaţi îi speli, îi tai […

 

Sote de mazare cu praz

Sote de mazare cu praz din: praz, mazare, ulei de masline, otet, miere, mustar dijon, patrunjel, menta. Ingrediente:   6 fire de praz, de mărime egală (circa 1kg) 350g de mazăre congelată 3 linguri ulei de măsline 1 lingură oţet din vin alb 1 linguriţă de miere 1 linguriţă de muştar Dijon 2 linguri de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.