Sote aromat de morcovi din: morcovi, sare, unt. Ingrediente: 500 g morcovi o lingură zahăr sare unt Mod de preparare: Se curăţă morcovii, se taie felii şi se pun cu apă şi unt să fiarbă. In timp ce fierb se prepară un sos cu zahăr ars şi se toarnă peste ei. Se adaugă […]
Sote de morcovi cu unt si patrunjel
PrinteazaSote de morcovi cu unt si patrunjel din: morcovi, unt, zahăr tos, pătrunjel.
Morcovii sunt faimoși pentru conținutul lor ridicat de beta-caroten, care este transformat în organism în vitamina A. Vitamina A este esențială pentru sănătatea vizuală, întreținerea pielii și sistemul imunitar.
Ingrediente:
- 4 morcovi, tăiaţi segmente
- 10 g unt
- 10 g zahăr tos
- 2 linguriţe pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Intr-un vas pune morcovii, untul şi zaharul şi adaugă apă câtsă-i acopere pe jumătate.
Adu la punctul de fierbere şi lasă-i să fiarbă înăbuşit 12-15 min, până când se pătrund.
Adaugă un praf de sare şi măreşte flacăra ca să absorbâ tot lichidul.
Adaugă pătrunjelul, amestecă şi serveşte.
Sote de morcovi cu unt si patrunjel
Pofta buna!
poate iti place si:
Muschi de vita cu sote de morcovi
Muschi de vita cu sote de morcovi din: muschi de vita, morcov, unt, sare, patrunjel. Ingrediente: 150 g muşchi de vita 1 morcov mare 1 linguriţă cu unt sare pătrunjel Mod de preparare: Spălaţi bucata de carne, uscaţi-o într-un prosop de in, împănaţi-o cu feliuţe de morcov. Aşezaţi carnea într-un vas emailat cu […]
Pofta buna!