Sote de morcovi cu verdeata

Printeaza

Sote de morcovi cu verdeata din: morcovi, unt, zahar, sare, verdeata.

 

Ingrediente:

  • 200-250 g morcovi
  • 5 g unt
  • 1/2 linguriţă zahăr
  • sare
  • ver­deaţa

 

 

Mod de preparare:

Sote de morcovi cu verdeata: curăţă morcovii, se spală, se taie felii subţiri, sau in formă de chibrituri.

fierb in apă cloco­tită. numai cat să-i acopere, la foc încet şi aco­periţi, avand grijă să nu scadă de tot zeama.

Cand sunt bine fierţi, se adaugă untul, zahărul, sarea şi se lasă să scadă. Se servesc calzi, cu verdeaţă tocată deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Linte – Beneficii si retete

Linte – Beneficii si retete. Lintea este o leguminoasă comestibilă bogată în nutrienți și beneficii pentru sănătate. Această plantă este cultivată în multe părți ale lumii și este apreciată în special pentru conținutul său ridicat de proteine, fibre și substanțe nutritive importante. Iată câteva dintre beneficiile pentru sănătate ale lintei: Sursă excelentă de proteine: Lintea […]

Sote de ciuperci – reteta simpla si gustoasa

Sote de ciuperci – reteta simpla si gustoasa din: unt, ulei, ciuperci, sare, piper Ingrediente: 2 linguri unt 2 linguri ulei 250gr ciuperci, feliate subtire Sare si piper   Mod de preparare: Topiti untul si incalziti uleiul intr-o tigaie. Incorporati ciupercile si sotati, amestecand frecvent, timp de 5-7 minute. Asezonati cu sare si piper si […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.