Linte – Beneficii si retete. Lintea este o leguminoasă comestibilă bogată în nutrienți și beneficii pentru sănătate. Această plantă este cultivată în multe părți ale lumii și este apreciată în special pentru conținutul său ridicat de proteine, fibre și substanțe nutritive importante. Iată câteva dintre beneficiile pentru sănătate ale lintei: Sursă excelentă de proteine: Lintea […]
Sote de morcovi cu verdeata
PrinteazaSote de morcovi cu verdeata din: morcovi, unt, zahar, sare, verdeata.
Ingrediente:
- 200-250 g morcovi
- 5 g unt
- 1/2 linguriţă zahăr
- sare
- verdeaţa
Mod de preparare:
Sote de morcovi cu verdeata: curăţă morcovii, se spală, se taie felii subţiri, sau in formă de chibrituri.
fierb in apă clocotită. numai cat să-i acopere, la foc încet şi acoperiţi, avand grijă să nu scadă de tot zeama.
Cand sunt bine fierţi, se adaugă untul, zahărul, sarea şi se lasă să scadă. Se servesc calzi, cu verdeaţă tocată deasupra.
Pofta buna!
Sote de ciuperci – reteta simpla si gustoasa
Sote de ciuperci – reteta simpla si gustoasa din: unt, ulei, ciuperci, sare, piper Ingrediente: 2 linguri unt 2 linguri ulei 250gr ciuperci, feliate subtire Sare si piper Mod de preparare: Topiti untul si incalziti uleiul intr-o tigaie. Incorporati ciupercile si sotati, amestecand frecvent, timp de 5-7 minute. Asezonati cu sare si piper si […]